Blogit

Väistynyt puheenjohtaja vuosikokouksessa 21.3.2018

 

 

Jorma Hacklinin 21.3.2018 vuosikokouksen avaus

 

Hyvät Piirikokousedustajat!

Vuosi 2017 oli jälleen piirimme nuorisotoiminnan kannalta erityisen hyvä. Piiriimme asetettu nuorisotoimikunta ansaitsee suuren kiitoksen aktiivisesta toiminnastaan.
Nuorten mukaansaaminen Metsoleirien sekä Mini-metsoleirien järjestämisellä on  piirissämme tärkeä asia. Piirimme on ollut edelläkävijä em asioissa.

Etelä-Hämeen sudet ja sosiaalinen media

Etelä-Hämeen sudet ja sosiaalinen media.

 

Nyt kun piirimme siirtyi Facebook aikaan, lienee aika sanoa myös muutama sananen asioista jotka ovat itseäni mietityttäneet somessa ja susiasioissa.

Rengon susilaumasta tehtiin ensimmäiset havainnot joulukuussa 2014, silloin todettiin Rengossa ja lähialueilla liikkuvan pieni mutta aikaansaava susilauma jonka yksilölukumäärä oli 3.

Marraskuussa 2015 lumijälkien ja motitusten perusteella todennettiin että susien lukumäärä oli kasvanut 6 yksilöön.

Työtä tulevaisuuden eteen

Työtä tulevaisuuden eteen

Nuorisotyö on tärkeimpiä asioita mitä me metsästäjät voimme tällä hetkellä tehdä turvataksemme harrastuksemme kehityksen ja tulevaisuuden. Itse ajattelen asian niin, että nuoret jotka osallistuvat Metsästäjäliiton piirien ja jäsenseurojen järjestämiin tapahtumiin, leireille ja kerhotoimintaan tulevat tulevaisuudessa suhtautumaan metsästykseen erittäin myönteisesti vaikka eivät vanhemmiten metsästystä harrastaisivatkaan.

Eu-hankkeen tilannekatsaus

 

Eu-hakemus on jätetty tämän vuoden puolella, lisätäydennyksiä on pyydetty ja ne toimitetaan vuosikokouksen jälkeen. Hanke on seuraavan kerran käsittelyssä huhtikuussa.

Hankkeen laskennalliseksi arvoksi on saatu 80 000 €, tämä summa on muodostunut tarjousten pohjalta joita olemme saaneet kaikkiin kolmeen lajiin.

Nyt odotellaan päätöstä jonka jälkeen jatketaan heti SimWayn osalta.

Hyvää kevään jatkoa kaikille!

Ahti Lukkaroinen, varapuheenjohtaja