Etelä-Hämeen piiri hakee toiminnanjohtajaa, hakuaikaa jatkettu

Suomen Metsästäjäliiton Etelä-Hämeen piiri ry hakee uutta toiminnanjohtajaa!

HAKUAIKAA JATKETTU

Etelä-Hämeen piirissä on jäsenenä noin 160 metsästysseuraa ja yli 8000 metsästäjää. Etelä-Hämeessä on ideoitu ja paketoitu Mini-Metso-leirit ja osallistuttu innokkaasti Metsästäjäliiton nuorisotoimintaan. Kilpailutoimintaa on metsästysammunnassa ilma-ase-, kivääri- ja haulikkolajeissa.

Tehtävänäsi on ohjata ja kehittää piirin toimintaa. Mm. koordinoida jäsenkuntamme koulutus- ja kilpailutoimintaa sekä luoda verkostoja. Tukenasi ovat piirikouluttajat, toimikunnat ja piirihallitus.

Erityisesti tehtävässä korostuu viestintä sekä jäsenistöön että sidosryhmiin.

Sinulla on metsästyksen, riistanhoidon sekä yhdistystoiminnan tuntemusta. Omaat hyvän suullisen ja kirjallisen viestinnän taidot. Olet työssäsi aikaansaava ja aktiivinen.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Tiedustelut:

Puheenjohtaja Jorma Hacklin  0500-592 240

Vt.toiminnanjohtaja Mika Laine  etelahame (at) metsastajaliitto.fi

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkiotoiveineen pyydetään toimittamaan  joko

sähköpostiosoitteeseen jorma.hacklin (at) surffi.net

tai

Suomen Metsästäjäliitto Etelä-Hämeen piiri

Jorma Hacklin

Lassentie 9

31600 JOKIOINEN

Hakemusta ja sen liitteitä emme palauta.