Metso-leiri 3.-7.8.2022

Metso-leiri 3.-7.8.2022

Metsoleiri 3. – 7.8.2022

LEIRI TÄYNNÄ!

Toimintakeskus Suvipielinen, Suvipielisentie 248, 14300 Hämeenlinna

Ilmoittautuminen tapahtuu Etelä-Hämeen piirin nettisivujen kautta 1.6.2022 alkaen. Ilmoittautumaan pääset tämän linkin kautta: Ilmoittautumiseen >

Leiri on tarkoitettu 11 – 14-vuotiaille nuorille. Max 30 osallistujaa.

Leirillä tutustutaan eränkäyntiin, riistanhoitoon, metsästykseen ja metsästysammuntaan. Leiri soveltuu vasta-alkajille ja luontoharrastukseen tutustuville, mutta myös jo kokeneemmille nuorille metsästäjille. Ohjelmassa mm. kivääri-, haulikko-, ja jousiammuntaa, erätaitojen opettelua, metsästyskoiria, äänihoukuttelua jne.

Majoittuminen tapahtuu leirikeskuksen pihalla puolijoukkueteltoissa. Leirikeskus sijaitsee järven rannalla, joten uinti- ja onkimismahdollisuus on koko leirin ajan. Leirikeskuksessa on sisävessat, peseytyminen tapahtuu rantasaunoilla. Leirimaksu sisältää täyshoidon, eli kaikki leirimateriaalista majoittumiseen ja ruokailuihin.


HUOM! Leirillä järjestetään metsästäjätutkinto koetilaisuus, leirin loppupuolella. Opiskelethan siihen jo ennen leiriä. Ennen koetta on pieni kertaus, mutta varsinaisesti valmentavaa kurssia koetta varten emme järjestä. Pieni kertaus tärkeistä asioista kuitenkin pidetään ennen koetta. Koesuoritus maksetaan erikseen paikanpäällä.

Lisätietoja leiristä: ida.mari.toivonenatgmail.com

Metsoleiri 2021