PERUTTU! Suomen Metsästäjäliiton Etelä-Hämeen piirin vuosikokous

24.03.2020 05:00

VUOSIKOKOUS 24.3.2020 PERUTTU!

Suomen Metsästäjäliiton Etelä-Hämeen piirin vuosikokous 24.3.2020 on peruttu.

Suomen hallitus linjasi toimenpiteitä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa. Hallituksen linjauksen mukaan julkiset kokoontumiset rajoitetaan kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla  13. huhtikuuta 2020 asti. Vallitsevan tilanteen vuoksi Etelä-Hämeen piirin vuosikokous siirretään. Vuosikokous pidetään erikseen kutsuttuna mahdollisimman pian poikkeusolojen rauettua.

SML Etelä-Hämeen piirihallitus

Linkki Metsästäjäliiton tiedotteeseen

VUOSIKOKOUSKUTSU

Suomen Metsästäjäliiton Etelä-Hämeen piirin vuosikokous pidetään keskiviikkona 24.3.2020 Hattulassa.

Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokouskutsut toimitetaan maaliskuun alussa.

Kokouspaikka on Panssariprikaatin Sotilaskoti 2 Vaakunasali. Kahvitarjoilu.

Kokous alkaa klo 18.00 ja valtakirjojen tarkastus klo 17.15.

Tervetuloa!

Tarkistakaa yhteystietonne
Tarkistakaa seuranne yhteystiedot Jäsenrekisteristä.
Piirin postit lähetetään sähköpostitse seuran jäsenelle, jolla on henkilöryhmä "Seuran yhdyshenkilö".
Päivittäkää Jäsenrekisteriin yhteyshenkilön tiedot tai mailatkaa uusi tieto etelahameatmetsastajaliitto.fi
Kiitos yhteistyöstä,
Suomen Metsästäjäliiton Etelä-Hämeen piiri ry