Metsoleiri 31.7.-4.8.2024 LEIRI TÄYNNÄ!

Metsoleiri 31.7.-4.8.2024 LEIRI TÄYNNÄ!

LEIRI TÄYNNÄ!

Kesän metsoleiri järjestetään tuttuun tapaan Suvipielisen toimintakeskuksessa, Hämeenlinnassa.

Leiri on tarkoitettu 10-14 -vuotiaille, leiripaikkoja on varattu 30 leiriläiselle. Majoittuminen puolijoukkueteltoissa leirikeskuksen pihamaalla. Leirikeskuksessa on käytössä sisävessat, peseytyminen tapahtuu rantasaunoilla. 

Päivät koostuvat erilaisten erä- ja metsästystaitojen harjoittelusta, ampumarataharjoituksista, metsästyskoirista ym. ja ennen kaikkea mukavasta yhdessäolosta samanhenkisten lasten, nuorten ja aikuisten parissa. Leirillä mahdollisuus osallistua metsästäjätutkinto kokeeseen (huom! Itsenäinen opiskelu ennen koetta). Leirin hinta 150€/leiriläinen (sis. majoitus, täyshoito, aseet ja patruunat).

Ilmoittautuminen aukeaa 1.5.2024. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä klikkaamalla.

HUOM!
Ilmoittauduttuasi oheisen linkin kautta, saat metsorekisteristä vahvistusviestin "ilmoittautuminen vastaanotettu". Ilmoittautumisen käsitellään ja vahvistetaan muutaman päivän sisällä. Kun ilmoittautuminen on vahvistettu, saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin "vahvistusviesti osallistujalle". Viimeksi mainitussa viestissä on mukana leirikirje. Mikäli et saa vahvistusviestejä, otathan yhteyttä! Automaattiviestien kulussa on ollut ajoittain haasteita. 

Lisätietoja leiristä: nuorisotoiminta.etalahameatmetsastajaliitto.fi

metsoleiri2021